SMART INVESTERING

Tenk hvor mye et vakkert gulv har å si for hjemmet. Gulvet har blitt en viktig del av interiøret, og stadig flere investerer i enstavs- eller fiskebeinsparkett. Gulv i heltre er også en sikker vinner, og et gulv som kan slipes ned uendelig mange ganger.

Villa Floris har fiskebeinsparkett i heltre, som har blitt slipt ned to ganger det siste året. Da vi renoverte Villa Floris sommeren 2016, ble alle gulvene og trappene slipt og behandlet med en mørk Osmo-farge av Norsk Gulvservice AS. De mørke gulvene var lekre til veggene i Bergknatt og Deco Blue i hovedetasjen, og var en farge vi ønsket å leve med i mange år.

Etter en vannlekkasje fra kjøleskapet i sommer, måtte gulvene slipes på nytt, og vi gikk for den motsatte fargeskalaen. Norsk Gulvservice AS slipte og oljet på nytt alle gulvene og trappene i høstferien. Som forrige gang ble gulvene og trappene rålekre, og vi var heldige som fikk akkurat den hvitpigmenterte fargen vi ønsket. 

4 thoughts on “SMART INVESTERING

  1. Så fin stue du har 🙂 Lurer på om du vet hvilken farge det er på listene? Har lyst til å male fargen bergknatt i stua, men er ikke sikker på om de passer til fargen bomull.

    1. Tusen takk for gode ord, Sara! Jeg ville ikke malt Bergknatt hvis listene er i Bomull. Nøytrale Bergknatt er ikke god til Bomull, da den kan oppfattes som en lillatone. Bergknatt bør males inntil Kritthvitt. Da kommer fargen frem på sitt beste.

  2. Hei. Så på gardinen på bildet og de likte jeg veldig godt. Hvor kan man få tak i disse evt stoff?

    1. Hei Inger Lise! Så hyggelig å høre! Stoffet er fra Frankrike, men du får sikkert tak i tilsvarende beige stoff med brodert gullmønster i Norge. Alle gardinene i Villa Floris er sydd.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

3 × two =