SNERTEN VELURSOFA

Da jeg bestilte den største modulen til Slettvolls bestselger Hamilton, var jeg utrolig spent på resultatet. Hamilton er en populær modulsofa, som kan settes sammen i utallige variasjoner. Selv om modulsofaen er førstevalget hos mange, tok jeg et par runder med meg selv i butikken, før jeg gikk for den største modulen på 133 centimeter. 

I utgangspunktet var jeg hos Slettvoll for å kjøpe en stor puff til den blå sofagruppen. Det er utrolig lekkert med puffer, men når man sitter lenge, er det bedre med ryggstøtte. Men med kun 130 til 150 centimeter å gå på, var det ingen andre muligheter hos Slettvoll, enn modulsofaen fra Hamilton. 

Jeg tok sjansen, bestilte modulen i hardskum, for å varierer fra den øvrige sofagruppen i dun, og gikk for den samme blåfargen som Austin og Conrad. Da modulen endelig kom i slutten av juni, ble den blå stuen komplett. Jeg synes det er rålekkert med ulike stiler på sittegruppene, så lenge sofaene og stolene har lik sittehøyde. Og jeg er helt fortapt i blåfarger både på veggene og møblene. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

11 − 3 =