SLIPING AV GULV

Jeg har god erfaring med å pusse opp hus og leiligheter. Etter å ha kjøpt 15 eiendommer, har det blitt oppussing på alle objektene unntatt tre hus og to leiligheter, som ble kjøpt nye.

Hvis gulvene er av heltre, og gjerne fiskebeinsparkett, er det ingen tvil om hva jeg gjør. Gulvene blir slipt av et kvalifisert slipefirma, som ikke etterlater store runde slipemerker på gulvet, og oljet med en lys farge.

Jeg valgte hvitpigmentert olje i hjemmet vårt. Fargen er helt fantastisk, og gir et vakker lysspill når solen stråler inn vinduene. Kostnadsmessig er det langt rimeligere å slipe gulvene, men det er tar på å bære vekke møblene før slipingen.

4 thoughts on “SLIPING AV GULV

  1. Kan du si noe om kostnadene pr kvadrat eller hvor mye dere har betalt og hvor mange kvadrat dere har? Vi har eikeparkett som er blitt litt gul med årene og hat planer om å bytte til hvitoljet eik men kanskje dette er et alternativ?

    1. Slipingen avhenger av hva slags gulv du har, men vanlig parkett koster mindre enn heltre fiskebeinsparkett i Villa Floris. Ring Norsk Gulvservice og be om et godt tilbud?

  2. Hei😊

    For et fantastisk hjem du har, og inspirerende Instagram, du har stilen som jeg ikke visste jeg hadde før jeg så hvordan du setter sammen ulike elementer, farger og styler😍! Vi har nettopp kjøpt oss en hel tomannsbolig med kjeller. Vi leier ut kjelleren i tre enheter og har resten av huset 200kvm selv. Vi vil gjerne ha fiskebensparkett på de fleste gulv, i 1. og andre etasje. Vi er litt i tvil om vi skal lime gulvet eller benytte klikk-system. Vi har fått to ulike råd av fagfolk. Hva tenker du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

six + nine =