SAMARBEID MED MARITA NISKA

ADVERTISEMENT

 Jeg har nylig inngått et samarbeid med Marita Niska. De klassiske møblene fra Marita Niska designes av Niskas grunnlegger, Marita Niska. Møblene selges fra Maritas herskapelige hvite visningshus i Munkelia på Nordstrand. Med seg på veien har hun Cecilie Sundby fra Nordstrand, som er dyktig på boligstyling. 

Jeg gleder meg til å style møbler for Niska Home, og vil skrive om møbelskattene på www.villafloris.no. Det er inspirerende å jobbe med dyktige gründere, som lager kvalitetsmøbler til fornuftige priser.

Møblene er klassiske, egenproduserte i Shanghai og fås for en rimelig pris i forhold til tilsvarende møbelprodusenter. Marita Niska har et stort lager med omgående levering, men tilbyr også spesialbestillinger. Møbler på mål leveres innen tre måneder, mener er verdt å vente på hvis man ønsker skreddersydde løsninger. 

De lekre møblene lukter luksus lang vei, og ser eksklusive ut. Møblene har et fornuftig prisnivå, og det er mye penger å spare på sofaer, puffer, spisestuer og stuebord. Marita Niska har særlig stor etterspørsel på de elegante runde spisebordene. Runde spisebord er lekkert, og bordene er geniale fordi alles ses under måltidet. 

Det runde spisebordet i heltre er rålekkert. Spisebordet har en diameter på 160 centimeter, og har plass til seks spisestoler. Det vakre spisebordet i heltre er som et smykke i spisestuen, og er en bestselger hos Marita Niska. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

18 + 18 =