RÅLEKKER FISKEBEINSPARKETT

For to uker siden ble alle fiskebeinsgulvene i Villa Floris slipt og oljet med Osmo. Fiskebeinsparketten i heltre gikk fra mørk til lys, og hjemmet har blitt som nytt igjen. 

Det er kun ett år siden gulvene ble slipt og oljet av Norsk Gulvservice AS hos Skogr på Skøyen. De mørke gulvene var lekre, men ble slipt på grunn av vannlekkasje fra kjøleskapet. Da gulvene skulle slipes for andre gang, ønsket vi en varig farge.

Jeg var innstilt på lysere gulv, men brukte mye tid på fargeprøver. Heldigvis fikk jeg profesjonell hjelp fra en dreven arkitekt på Nordstrand. Min gode venninne, Anna, ved arkitektfirmaet Zeuthen+Stjern AS, anbefalte hvitpigmenterte gulv, som viste seg å bli helt perfekt.

Norsk Gulvservice AS brukte ni dager på jobben, og vi ventet spent på resultatet mens vi var på ferie i Paris. Da vi kom hjem fra ferien, var jobben ferdig, og gulvene var rålekre til veggfargene Bergknatt og Deco Blue. 

4 thoughts on “RÅLEKKER FISKEBEINSPARKETT

  1. For et fantastisk nydelig hus og stil du har!😊. Vi holder på å renovere et 120 år gammelt hus på Stabekk og holder på å legge fiskebeinsparkett. Kan jeg spørre hvilken farge på oljen dere har valgt? Og tar du på deg interiøroppdrag?🙈

    1. Tusen takk for gode ord, Camilla! Vi har slipt ned fiskebeinsparketten i heltre to ganger. I fjor ble gulvene mørke og nå er de lyse. Har brukt hvitpigmentert olje fra Osmo. Anbefaler Norsk Gulvsliping AS på Skøyen. PS: Tenker dere får det lekkert på Stabekk. Jeg kan gjerne hjelpe deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × 3 =