NYDELIG ROSA PUFF

Jeg elsker de nye store rosa velurpuffene fra Marita Niska. Rosa er for tiden på alles lepper, og er en farge vi kommer til å se mye av i 2018. Jeg har ingen planer om å male veggene i Villa Floris rosa, men gleder meg til å møblere med Marita Niskas luksuriøse rosa puff mot mine vakre vegger i Deco Blue. 

Den rålekre puffen har målene 90 x 35 centimeter, og passer perfekt til Marita Niskas nye lekre gullbord. Det fantastiske runde gullbordet kommer i to størrelser på 40 centimeter og 90 centimeter. Bordene kan brukes som nattbord, sidebord eller sofabord, og er en sikker vinner i hjemmet. Jeg har vært så heldig å sikre meg både puffen og bordet. Nå kan 2018 komme. Jeg er klar med velur og gull. Sponset innlegg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

one × one =