NYANSER AV BLÅTT

Jeg får aldri nok av favorittfargen min, og bruker blått på vegger, tekstiler og lyslykter. Mørke farger skaper et varmere hjem, og Deco Blue er en av de vakreste blåfargene jeg kan tenke meg. Jeg har elegante Deco Blue i stuen og på soverommet, men kunne fint malte fargen i flere rom.  

Stuen har dype velurmøbler i blått fra Slettvoll. Den snerte sofaen uten vanger ble kjøpt i sommer, og har en fantastisk god komfort. Til forskjell fra Austinstofaen med dunputer i ryggen, har Hamilton skumputer. Jeg liker å variere med møbler, men er nådeløs på sittekomfort. For meg er sofaen hjemmet smykke, og den må både være lekker og komfortabel.

Stuen er stramt innredet med puter, speilfat, store vaser og lyslykter i gull og messing. På gulvet troner Villa Floris største gulvteppe på 4x5 meter. Det vakre gråbeige silketeppet fra KP Carpets er en drøm av et teppe. Teppet virker levende og urolig selv om det er ensfarget, og er en enkel måte å lage soner i hjemmet.  

2 thoughts on “NYANSER AV BLÅTT

  1. Så nu har jag sökt x antal gånger på fb, insta och blogg efter dr förbannade ljuslyktorna. Kan du vara snäll och svara var de går att köpa. Har inte råd med ett 10tusen kr soffbord men ljuslykta borde jag kunna unna mig. Om du svarar. Jag syftar de 2 med glaskupa.

    Du har fantastisk inredningssmak. Hade jag varit välsignad med massa pengar hade jag lätt kunnat ha fin stil. Tack för bra inspiration!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

five × 1 =