MIN SVARTE JUVEL

Jeg er glad i middagsselskaper, og benytter enhver anledning som kan feires. Det store spisebordet fra Slettvoll er 320 centimeter med to lemmer og har plass til 16 gjester. Spisebordet har vakre Ranzastoler fra Slettvoll med lav rygg, og en sittehøyde på 49 centimeter.

Jeg har store lysestaker i gull fra Townhouse Interiør på spisebordet. De vakre lysestakene er fine på bordet enten det er hverdag eller fest. Spisebordet passer perfekt til min mørke veggfarge, Bergknatt, fra Jotun. Jeg er helt fortapt i Bergknatt, og har fargen i spisestuen, kjøkkenet og kjelleren. Bergknatt er like nydelig mot spisestuens mørke møbler som kjøkkenets hvite hjerte. 

2 thoughts on “MIN SVARTE JUVEL

 1. Hei
  Så utrolig fint du har fått det.
  Likte de Ranzastolene godt, men lurer på hva fargen og stoffet heter?
  Er bordet svart? Matcher perfekt.
  Var på Slettvoll og så på stoler igår, men de har så mye stoffer. Litt forvirrende.
  Takknemmelig for svar.
  Hilsen Sissel

  1. Tusen takk, Sissel! Ranzastolene har stoff i Sober, en vakker gråbeige farge. Hvis du ønsker fargekoden, står den oppgitt på mitt navn hos Slettvoll på Skøyen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

seven + 19 =