JULENS SPISEBORD

Jeg elsker julen, stemningen og de gode måltidene rundt spisebordet i Villa Floris. Familien spiser på spisebordet så ofte vi har anledning, og jeg varierer borddekkingen flere ganger i løpet av desember.

Jeg startet førjulstiden med store kongler på serviset, linservietter, hvite liljer og lyslykter i porselen. Serviset er alltid hvitt til jul, og jeg foretrekker linduker fremfor bomullsduker. Jeg liker det røffe utseende til lin, enten duken strykes eller ikke. Lin er en av mine favoritttekstiler, og jeg legger ofte duken på bordet uten å stryke den.

I det siste har flere blitt mer opptatte av lekre borddekkinger, og mange bruker mye tid på å dekke festbordet. Jeg synes ofte at det enkle blir finest, uten for mye dekorasjoner på bordet. For meg er fine spisebord den beste starten på et godt måltid. Levende lys, friske blomster, tøyservietter, lekkert servise og krystallglass er alt som skal til for å lage det fineste festbordet.

Ofte er det smart å holde seg til enten klart glass på vaser og lysestaker, eller hvitt porselen. Jeg liker spisebord med en gjennomført stil, og foretrekker borddekkinger med hvite vaser, lysestaker og hvite liljer. Hvitt er en klassisk farge som er like aktuell uansett årstid. Sponset innlegg.

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

six + 10 =