FRA LYS TIL MØRK

Mange bruker lang tid på å velge veggfarge, men må likevel måle om og om igjen før resultatet blir bra. Når jeg skal male, bruker jeg lang tid på å vurdere fargeprøver på veggene, før jeg bestemmer meg for maling.

Jeg kan gjerne bruke en måned før jeg bestemmer meg for en farge, og underveis endrer jeg ofte mening. Da vi malte hallen i Villa Floris for to år siden, var taktikken helt motsatt. Jeg så Minty Breeze på en fargreprøve hos Jernia, og visste med en gang at dette var fargen for meg.

Minty Breeze forvandles fra lys til mørk med dagslyset i hallen, og er lekker til Klassisk Hvit. Vi har Minty Breeze som basisfarge i fire etasjer, fordi den minner meg om Art-deco-stilen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

sixteen − nine =