Elegant krystall fra Slettvoll

ELEGANT KRYSTALL FRA SLETTVOLL

Noen venninnegaver varmer ekstra mye. Den nydelige lyslykten fikk jeg i julegave av min vakre venninne Ida. Lyslykten fra Slettvoll er i tung krystall, og tennes hver dag. Jeg blir ekstra glad når jeg ser på lykten, fordi den er en gave fra en venninne med et stort hjerte. Ida har mye nestekjærliget, og gir uendelig mye glede til alle hun står nær.

Jeg brukte litt tid på å finne vasker som passer til den vakre lyslykten. Først prøvde jeg blått glass, siden gull og endte til slutt opp med renhetens farge. Jeg er godt fornøyd med resultatet, og synes lyslykten står godt til de to Kâhler-vasene.

For å lage en ryddig gruppe har jeg brukt et 50-centimeters sølvfat fra Townhouse Interiør. Fatet er dekorativt uten å ta for mye oppmerksomhet, og gir en fin kontrast til de hvite vasene.